Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Relaxte sfeer op kantoor creëren

| door

Een fijne werkomgeving zorgt voor gelukkig personeel. Gelukkig personeel zorgt weer voor kwalitatief betere werkresultaten en een efficiëntere werkdag; wat zich vervolgens weer door vertaald in positieve uitkomsten voor de onderneming!

Om deze eindresultaten behalen doe je natuurlijk je uiterste best om een relaxte sfeer op kantoor te creëren. Een sfeer waar niet alleen de medewerkers, maar ook eventuele bezoekers en potentiële klanten zich op hun gemak voelen. Met deze tips heb jij die relaxte sfeer in kantoor zo voor elkaar!

Relaxte sfeer kantoor

Lounge Plekken

Buiten de standaard koffietafels worden ook loungeplekken zeer gewaardeerd. Het biedt net dat beetje extra ontspanning dat je weer energie kan geven tijdens een dag hard werken.

Maak een fijne loungehoek met comfortabele banken, zitzakken en kussens. Om dit nu helemaal in stijl aan te kleden laat je de zitzak bedrukken met een toffe print of het logo van de onderneming. Pak je meteen een stukje extra promotie mee.

Tip: zo’n bedrukte zitzak is natuurlijk ook ongelooflijk tof als relatiegeschenk.

Bedrukte zitzak

Juice Bar


Niets kan zo verfrissend werken als een versgeperst sapje. Door zowel medewerkers als klanten van deze mogelijkheid te voorzien creëer je een ontspannen, informele sfeer.

Daarnaast zijn die vers geperste (power) juices ook nog eens ongelooflijk lekker en gezond.

Door gebruik te maken van eerlijke en biologische producten houdt je ook rekening met een stukje maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kantoortuin


Een wandeling tijdens de pauze kan voor nieuwe energie en een goed humeur zorgen. Of je nu even een rondje door de kantoortuin wandelt of erop uit trekt in een nabijgelegen bos.

Even een frisse neus kan nieuwe inspiratie en motivatie geven om de werkdag voort te zetten. Heb je de mogelijkheid om een (kleine) kantoortuin aan te leggen dan zullen je medewerkers dit zeker waarderen!Informele sfeer


Een stijve, formele werkplek geeft weinig ruimte tot ontspanning. Houd het dus gewoon lekker informeel.

Een casual chique kledingstijl ziet er namelijk net zo professioneel uit als een driedelig pak. Planten maken tot een gezonde werkruimte en platte communicatielijnen zorgen ervoor dat medewerkers gemakkelijker over frustraties kunnen praten. Ook dit zorgt weer voor een relaxte sfeer op kantoor.Flexwerken


De balans tussen werk en privé wordt door vele medewerkers steeds belangrijker gevonden.

Geef je medewerkers dan ook de mogelijkheid om flexibel te werken. Of dit nu wisselende werkplekken, of werktijden zijn; flexwerken zorgt voor meer ontspanning en een verhoogde werkkwaliteit.

Op deze manier creëer je een aangename, relaxte sfeer met gelukkige medewerkers en deel je ook de werkdag nog eens efficiënter in.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights