Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Scheidingswanden als sfeermakers

| door

Als u op zoek bent naar mogelijkheden om uw kantoor efficiënt en tevens stijlvol te hervormen bieden goed gekozen en geplaatste systeemwanden onnoemlijk veel mogelijkheden qua stijl, functionaliteit en uitstraling.

Daarmee creëert u op een simpele wijze de kantoorindeling zoals u die voor ogen heeft.
De eerste stap is voor uzelf bepalen hoe u uw ruimte(s) zou willen indelen, welke verbeteringen u nastreeft en wat u verwacht van het eindresultaat.

[the_ad id=’28752′]

Wilt u een transparant karakter in uw kantoor verwezenlijken, of ligt de nadruk op het realiseren van meerdere gescheiden werkplekken, om ongestoord te kunnen werken? Misschien wilt u uw kantoor uitbreiden met een vergaderruimte of wilt u juist het esthetisch karakter meer in beeld brengen? Alles kan, en bovendien sluit het een het ander niet uit; met een weloverwogen keuze realiseert u wellicht alles in een keer!Naast de indeling zelf zijn er nog een aantal factoren die van belang zijn bij het (her)inrichten van uw kantoorruimtes. Eén daarvan is licht, bij voorkeur daglicht, een belangrijk aspect in uw keuze voor transparante of dichte wanden. Ook een goede verlichting is essentieel. En natuurlijk spelen ook thema’s als sfeer, kleur en materiaalgebruik, en goede ergonomische meubels een rol. Zaken die het geheel de gewenste uitstraling geven. Als u al die gegevens en voorkeuren op een rijtje hebt, kan er een optimaal plan worden uitgewerkt.

Toepassen van systeemwanden


Het feit dat systeemwanden op maat gemaakt worden, is een van de belangrijkste voordelen ervan. Bovendien zijn er talloze keuzes in de uitvoering, stijl en materialen, wat betekent dat er eindeloze mogelijkheden zijn, die passen bij het resultaat dat u wilt bereiken. En daarin valt heel wat te kiezen!

Zo zijn er transparante en dichte wanden en combinaties daarvan. De meeste met diverse afwerkingsmogelijkheden, zoals kleuren, patronen of afbeeldingen naar keuze. 
Er zijn glazen wanden, en systeemwanden in staal, melamine, vinyl of akoestisch textiel, waarbij elke soort en stijl zijn eigen specifieke voordelen heeft.

Zoals bijvoorbeeld de geluid isolerende- of brandwerende werking ervan. 
De nagenoeg naadloze aansluitingen vervolmaken de scheidingswand, die vrijwel overal inzetbaar is. Dit laatste mede door de mogelijkheid van zowel horizontaal als verticaal toepasbare modules, terwijl veel van deze systemen ook te combineren zijn met diverse deursystemen en accessoires.Met het oog op duurzaamheid

Bij de inrichting van moderne kantoren speelt duurzaamheid een steeds grotere rol en richt men de productie van systeemwanden en -plafonds in volgens het Cradle to Cradle principe.

Dit houdt onder meer in dat:

  • Men bij het ontwerp van producten en processen uitgaat van het basisprincipe dat materialen beschikbaar blijven voor de mens en zijn natuurlijke omgeving;
  • Producten zo ontworpen worden dat de materialen volledig kunnen worden hergebruikt in de biologische kringloop of in de technische kringloop;
  • Producten in de biologische kringloop volledig afbreekbaar moeten zijn in de biosfeer en daar als voedsel kunnen dienen voor natuurlijke organismen;
  • Producten in de technische kringloop een hoogwaardige grondstof moeten zijn voor nieuwe producten in de technologische sfeer;
  • Er tijdens het productieproces absoluut geen schadelijke afvalstoffen mogen vrijkomen;
  • Producten worden geproduceerd met inzet van duurzame energiebronnen.
  • Een kantoorinterieur op basis van het cradle to cradle principe is gereed voor de toekomst en past in de ontwikkelingen van duurzaamheid en energiezuinige kantoren.

Over KRV Kantoorproducten

KRV Kantoorproducten helpt ondernemers bij het vinden en inrichten van werkplekken.

Zo bestaat ons assortiment onder andere uit:

[su_spacer size=”10″]

En diverse vastgoedmarketing producten:

[su_spacer size=”10″]

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights