Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Tips om in een business casual outfit op kantoor te verschijnen

| door

Wil je wel goed voor de dag komen, maar ook een beetje een casual outfit hebben? Dan kun je kiezen voor mooie heren sneakers. Heren sneakers zijn ideaal onder een pak.

business casual outfit

Je kunt hier gemakkelijk de hele dag op werken en je hebt op die manier een mooie, nette, maar ook casual outfit gecreëerd.

Bovenkleding

Als je casual gekleed wilt gaan, dan kun je al beginnen met het kiezen van jouw bovenkleding. Zo kun je kiezen voor een mooi overhemd, maar ook een T-shirt of polo kunnen goed werken als je casual gekleed wilt gaan.

Als je je casual wilt kleden, dan is een stropdas een minder goed idee. Een stropdas is toch echt meer voor een formele outfit.

En dat is nou net niet waar je voor wilt gaan als je casual gekleed wilt gaan.

Onderkleding

Als je voor een meer casual outfit wilt gaan, dan is de onderkleding hierop aanpassen ook erg belangrijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pantalon, chino, corduroy of een linnen broek.

Al deze opties zorgen voor een mooie, maar casual outfit. Als je voor een spijkerbroek wilt gaan, dan is het wel beter om voor een nette spijkerbroek te gaan met een donkere wassing.

Een lichte wassing straalt namelijk geen business outfit uit. Beter is het om de spijkerbroek helemaal te vermijden in jouw business outfit.

Een riem is een mooie aanvulling aan jouw onderkleding. Kies voor een riem die goed past bij de kleuren van jouw outfit. Een riem moet er voornamelijk erg mooi uitzien en goed bij de rest van de outfit passen.

Schoenen

Je kunt verschillende schoenen dragen als je voor een casual outfit wilt gaan. Het beste is als jouw schoenen ook van een kwalitatief goed materiaal zijn. Dit kan bijvoorbeeld leer zijn of een mooie suède schoen zijn.

Bij Durlinger hebben ze een ruim assortiment nette schoenen die perfect passen bij een business casual outfit.
Heren sneakers zijn een goed idee als je voor een business casual outfit wilt gaan.

Zij geven echt een mooie, maar casual indruk weer. Ga wel voor een nette sneaker en zorg dat ze goed schoon zijn. Je kunt ze natuurlijk niet regelrecht van het voetbalveld meenemen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights