Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Tips voor het bijhouden van je website

| door

Ben je eigenaar van een website? In dit artikel geven we je gratis tips voor het bijhouden van je website. Wanneer je weinig tot geen aandacht geeft aan je website zal deze op den duur in slaapstand belanden.

Dit is erg zonde omdat er vaak veel kansen zijn op het internet voor je website. De mogelijkheid meer klanten online aan te spreken ligt voor de deur!

Een website die niet wordt bijgehouden en oude informatie bevat kan leiden tot grote frustratie bij je bezoekers. Het gevolg hiervan is dat de bezoeker je website verlaat en waarschijnlijk niet meer terug komt. Heb je als winkel verkeerde openingstijden op de website hebt staan? Dan kan het zijn dat mensen voor een dichte deur komen te staan.

Staan er online op het menu van jouw restaurant gerechten die niet meer worden gemaakt? Dan kan dit ook tot grote frustratie leiden voor mensen die speciaal naar jouw restaurant zijn gekomen. Deze situaties wil je natuurlijk voorkomen! Zorg daarom altijd dat je website wordt aangevuld met nieuwe informatie.

Tip 1: Regelmaat

Zorg ervoor dat je website regelmatig wordt bijgehouden. Maak er een gewoonte van zodat je het niet kunt vergeten. Log bijvoorbeeld elke vrijdag in op je website en voer alle updates uit.

Plan het in en zorg dat er genoeg tijd is voor het bijhouden van je website.

Tip 2: Webmaster

Heb je geen tijd voor het bijhouden van je website? Huur dan iemand in om het onderhoud aan je website te doen. Wellicht heb je onlangs eenwebsite laten maken en kun je het onderhoud bij de website bouwer onderbrengen.

Bovendien hebben zij verstand van zaken en kunnen ze je ook vertellen wat je wel en niet kunt doen. Het scheelt veel tijd en de investering is relatief laag.

Aanpassingen worden vaak snel doorgevoerd en professionele content is vaak ook inbegrepen.

Tip 3: WordPress CMS

Wil je eenvoudig je website bijhouden? Kies dan voor een website met WordPress CMS. Dit content management systeem is perfect voor het bijhouden van je website en plaatsen van nieuwe content.

Als het aanpassen en plaatsen van nieuwe content niet makkelijk gaat zul je er snel klaar mee zijn. Kies daarom voor WordPress zodat het aanpassen van je website zo gepiept is.

Conclusie

Het bijhouden van je website is erg belangrijk. Ook zoekmachines kijken tegenwoordig namelijk naar het gedrag van bezoekers op je website.

Wanneer een bezoeker je website al gauw verlaat betekend dit dat ze waarschijnlijk niet hebben kunnen vinden waar ze naar op zoek waren of de website is niet relevant genoeg.

Zorg ervoor dat je website altijd up-to-date is zodat bezoekers de juiste informatie voorgeschoteld krijgen!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights