Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Vakantiehuizen als nieuwe werkplek: 5 x inspirerende locaties

| door

Wie een tijdelijke werkplek nodig heeft, waar ongestoord kan worden gewerkt en waar een ommetje in de pauze meteen een welkome wandeling door de natuur kan zijn, moet even verder lezen.

Heb jij er wel eens aan gedacht om voor korte tijd een vakantiehuis te huren binnen Nederland, gewoon om zonder afleiding te kunnen werken en zo te ontsnappen aan drukte of de sleur van thuiswerken? Dan willen we je hier op leuke mogelijkheden wijzen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiehuis aan zee als kantoor-voor-even? Een half uurtje kuieren langs de branding kan al een heerlijke afleiding zijn tussen twee Zoom-meetings door! Want je moet werk natuurlijk wel met plezier combineren!

Schilderachtig Domburg

Zoek je een inspiratievolle werkplek in Nederland, en wel aan de kust? Dan moet je zeker eens een vakantiehuis van Roompot Hof Domburg overwegen. Nabij het pittoreske kustplaatsje Domburg én het fraaie Zeeuwse strand gelegen, is dit een droomlocatie.

’s Ochtends begin je je werkdag met een koffie op het terras van je ruime bungalow, die eigenlijk op vier personen berekend is. Daarna, als de kop van de dag eraf is, ga je even lekker het strand op.

Of wie weet is het al warm genoeg voor een duik in het mooie buitenbad op het park! Eten maak je zelf of neem je af van de aanwezige eetgelegenheden zoals de brasserie of de snackbar.

Noordwijkse duinen

Zeeland is je te ver, of ga je gewoon liever naar het Zuid-Hollandse strand? En dan niet voor de drukte en het familievertier natuurlijk, maar voor een rustig park in de duinen. Je wilt niet van de ene verstoring in de volgende terechtkomen uiteraard.

Het rustig gelegen Roompot Duinresort Dunimar heeft niet alleen een prachtige ligging nabij de Amsterdamse Waterleidingduinen en het Noordwijkerstrand, het biedt ook uiterst comfortabele huisjes.

De fraai vormgegeven, witte bungalows hebben een mediterraan uiterlijk. Dankzij de minisuper en de 300 meter verderop gelegen eetgelegenheid hoeft ook je maag niets te missen.

Arnhemse pracht

Kan het nog dichter bij zoveel natuurschoon? Nee, bijna onmogelijk! Jouw toekomstige (tijdelijke) werklocatie zou zich zomaar tegenover de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe kunnen bevinden.

Tenminste, als je kiest voor een villa, chalet of tiny house van Droompark Hooge Veluwe in Arnhem! Je zit met je neus op Nederlands mooiste natuurpracht, kunt elke dag even fitnessen als je wilt, en hebt ook nog een prachtige wellness en het culinaire restaurant Boshuis bij de hand.

Dat wordt ook nog eens behoorlijk genieten tussen de werkzaamheden door!

Achterhoeks pareltje

Een toplocatie in de Achterhoek vind je in Lichtenvoorde, waar TopParken Résidence Lichtenvoorde je verrast met moderne, luxe chalets aan of nabij het water.

In de weide- en bosrijke natuur om je heen kun je fietsen dan wel wandelen over de mooiste paden en landweggetjes van Nederland, mocht je even een welverdiende pauze willen nemen.

Liever naar de wellness of even vissen om helemaal zen te worden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Na een goede maaltijd in het à-la-carte-restaurant duik je heerlijk je nest in om de volgende dag weer lekker te kunnen pieken!

Friese favoriet

Een oase in de provincie Friesland is Bungalowpark It Wiid in Eernewoude. Midden in het waterrijke Nationaal Park De Alde Feanen strekt zich een uniek park uit, gebouwd op zes eilandjes. Rust en ruimte zijn hier gegarandeerd! De luxe, compleet ingerichte bungalows met royale tuin aan het water brengen rust.

Rust, die jij goed kunt gebruiken om ongestoord aan de slag te kunnen! Heb jij ultieme ontspanning nodig om je strakke werkschema even van je af te kunnen zetten? Ga dan voor het type huisje met buitenjacuzzi en sauna!

Horeca is niet op het park aanwezig, maar als je het voetgangerspontje naar het dorp neemt, kom je wel diverse eetgelegenheden tegen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights