Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Van start up naar scale up

| door
Ben je net begonnen voor jezelf en zet je jezelf in bij verschillende bedrijven om meer ervaring en meer geld te verdienen? Dan ben je vast een ZZP’er! Om het leven makkelijker te maken kan je een financial lease voor zzp‘ers nemen.

Zo kan je naar iedere klant gaat op je eigen gemak en zul je nooit meer afhankelijk zijn van het openbaar vervoer! Een financial lease voor zzp’ers is natuurlijk iets waar meeste zzp’ers nog niks van afweten. Dan is het belangrijk om hier meer te weten over te komen.

Dit kan gemakkelijk door dit artikel te lezen. We geven een korte introductie over wat het inhoudt om een auto te leasen en welke voordelen je ervaart als zzp’er bij een financial lease!

Wat betekent het eigenlijk om een auto te leasen?

Een auto leasen betekent eigenlijk dat je een auto leent. Het werkt dus hetzelfde als een lening bij de bank! Echter zit niet alleen de auto in het leasen, dan zou je namelijk de auto huren. Bij het leasen van de auto zit ook het onderhoud van de auto, de autoverzekering en de wegenbelasting van de auto. Al deze componenten betaal je af met een termijnbedrag.

Het termijnbedrag is een bedrag dat je maandelijks betaalt voor de lease. Deze is voornamelijk afhankelijk van het soort auto dat je least en hoeveel kilometers je van plan bent te rijden met de auto. De mercedes financial leasen zal door het merk mercedes duurder zijn dan de hyundai financial lease.

Als je met je lease ook vanuit noord-holland naar groningen moet elke dag, in plaats van noord-holland naar utrecht, dan zullen de kilometers die je maakt ook meer zijn en zal je financial lease dus ook duurder zijn!

Welke voordelen heb je als zzp’er met een financial lease?

Een financial lease nemen is als zzp’er enorm voordelig. Je krijgt hierdoor namelijk meer financiële ruimte. Je financial lease betaal je namelijk niet in één keer.

Hierdoor heb je het geld over wat je normaliter aan een auto zou spenderen. Naast financiële zijn er ook fiscale voordelen. Ongeacht dat de auto geleast wordt staat hij wel op jouw naam, dit wordt dus bij je vermogen gerekend. Tevens geniet je van investeringsaftrek, renteaftrek en kan je de auto fiscaal afschrijven bij je belasting aangifte.

Natuurlijk is ook het termijnbedrag voordelig, omdat je zelf in de hand hebt hoeveel je gaat spenderen. Daarnaast zitten er verder geen onnodige kosten verbonden aan je financial lease!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights