Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Verschillende manieren om geschikt personeel te vinden als ZZP’er

| door

Als ZZP’er kun je ook personeel aannemen. Wanneer je teveel werk hebt of je bedrijf wilt laten groeien kan dit een goede optie zijn. Er zijn een aantal handige manieren waarop je geschikt personeel kunt vinden.

Wel zijn er een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden als je personeel wilt aannemen. Hiervan moet je op de hoogte zijn, het kan je anders veel geld kosten.

Gelukkig geven wij je wat meer informatie zodat je weet waar je op moet letten. Zo heb je in een korte tijd nieuw personeel gevonden!

Gebruik je netwerk

Als ZZP’er heb je vaak niet het budget om een dure recruiter in te schakelen. Gelukkig is dit ook helemaal niet nodig, er zijn namelijk meer dan genoeg andere manieren waarmee je geschikt personeel kunt vinden.

Veel ZZP’ers maken gebruik van hun netwerk. Je kent immers veel mensen in je branche. Of je nou mensen direct benaderd of een post doet op LinkedIn, door het gebruik van je netwerk heb je snel een nieuwe werknemer.

Ook groot voordeel is dat het je geen geld kost als je een medewerker zoekt via je netwerk.

Vacature plaatsen

Als je nieuw personeel nodig hebt kun je een vacature plaatsen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt de vacature op je website zetten maar ook plaatsen op een vacaturewebsite.

Vooral een vacaturewebsite werkt erg goed. Hier zijn namelijk veel mensen die op zoek zijn naar werk. Overal in Nederland kun je mensen vinden. Of je nou een kandidaat nodig hebt uit de randstad of naar iemand opzoek bent die wil werken in Groningen, er zijn meer dan genoeg mensen. 

Waar moet je op letten

Wanneer je ZZP’er bent heb je verschillende belasting voordelen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de zelfstandigenaftrek. Wanneer je iemand in dienst neemt komt dit te vervallen.

Dit is natuurlijk zonde. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je toch nog gebruik kunt maken van de belastingvoordelen. Veel ZZP’ers kiezen bijvoorbeeld voor een payrollbedrijf of kiezen ervoor om freelancers het werk te laten doen.

Wanneer je dit doet heb je technisch gezien niemand in dienst maar is er wel iemand die voor je werkt. Dit kan je veel geld schelen, ga hier dus slim mee om en bekijk alle mogelijke opties.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights