Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Waar je op moet letten bij het maken van je eigen kantoor

| door

Een goede plek om te beginnen is het schetsen van een geschaald kamerplan. Met dit plan kunt u beginnen met het vastleggen van de grootte en de positie van de bureaus en hoe dit betrekking heeft op ramen, deuren en andere functies in de kamer.

Een bureau of werkruimte die royaal genoeg is om een computer op te nemen en bestanden uit te breiden, is een must. Van hieruit kunt u beginnen te plannen hoe de opslag kan worden opgenomen. Je moet ervoor zorgen dat items die je dagelijks nodig hebt, binnen handbereik van je zitpositie hebt liggen.

[the_ad id=’28752′]

Het spreekt wel vanzelf, maar genoeg opslag is van vitaal belang om te helpen bij alles wat je nodig hebt om te organiseren. Dit betekent een plek voor alles van boeken en bestanden naar laptops en servers. U kunt ook uitklapbladen voor scanners en printers overwegen. Uitgerust meubilair is een manier om optimaal gebruik te maken van elke laatste beschikbare ruimte in uw kamer, en er zijn bedrijven die een ontwerp- en installatie service kunnen aanbieden.

Aansluitingen

Zodra je hebt besloten hebt waar u meubels plaatst, moet u ervoor zorgen dat er voldoende aansluitingen voor voeding en internet in de juiste positie zijn voor laptops, printers, enz. een prioriteit hebben. Doe dit als allereerst, voordat de gipsplaten of dergelijke er opzitten. Het is moeilijker om deze later toe te voegen zonder speciale apparaten te gebruiken. Voor goede merken kan je terecht bij onderdelenwinkel.nl.

Bedraad of draadloos?

Werken vanuit huis is een optie voor vele als gevolg van internet. Maar als je op breedband netwerk vertrouwt thuis en je verwacht dat een draadloze router direct overal internet in het huis geeft dan zal dat zeker misgaan.

In steden en bebouwde gebieden kan het aantal draadloze signalen interferentie veroorzaken en de breedbandsnelheden vertragen. Moderne bouwmaterialen kunnen zelfs draadloze signalen verbieden. Draadloze verbinding is altijd handig in het huis, maar de bedrade LAN aansluitingen zijn een must voor een stabiele en betrouwbare breedbandverbinding.

Het is ook het beste om alle computers en printers bekabeld te gebruiken in uw data netwerk. Overweeg het plaatsen van de meer punten, in plaats van alleen in de buurt van het bureau. Hierdoor hoeft u ook geen bureauruimte extra te maken. Als u een nieuw huis bouwt, is het de moeite waard om een gespecialiseerd bedrijf te benaderen die in staat zijn om een bedraad infrastructuur voor het hele huis te maken rond de huidige en toekomstige behoeften.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights