Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Waar kunt u een arbeidsjurist voor inschakelen?

| door

Veel mensen zoeken naar een advocaat wanneer zij rechtshulp willen inschakelen. Dit kan terecht zijn, maar in veel gevallen kan een jurist u ook helpen.

Vooral binnen het arbeidsrecht kan een arbeidsjurist u in bijna alle kwesties bijstaan. Enkel bij een faillissement heeft u een advocaat nodig. Lees hieronder voorbeelden van situaties waarin een arbeidsjurist in Den Haag u kan helpen.

Arbeidsjurist bij arbeidsconflict

Arbeidsconflicten zijn de meest vervelende conflicten aangezien je baan en daarmee je inkomen op het spel staat. Niet iedereen kan overweg met zijn of haar baas.

Je doet je best om op goede voet te staan met je baas, maar dat lukt niet altijd. Naast een ruzie met je werkgever kunnen arbeidsconflicten ook ontstaan bij een ontslag.

De werknemer kan het bijvoorbeeld niet eens zijn met het ontslag. Een arbeidsjurist kan u bijstaan door als bemiddelaar op te treden, maar natuurlijk ook door volledig aan uw zijde te staan en te vechten voor uw zaak. Dit geldt voor werknemers, maar uiteraard ook voor werkgevers.

Arbeidsjurist bij ontslag

De meeste ontslagen komen niet onverwachts en kunnen bij rechtswege afgehandeld worden. Is het ontslag onterecht in uw ogen of bent u het er simpelweg niet mee eens?

Probeer altijd uw baan te behouden. U weet maar nooit wat u voor rechten heeft als werknemer. Meestal is dit meer dan u denkt. Ook bij ontslag kan een jurist arbeidsrecht in Delft u helpen.

Werkgever betaalt niet

U bent in een lastige situatie beland: uw werkgever betaalt niet. Sommige redenen hiervan zijn geoorloofd en sommige niet. Heeft u zelf verlof genomen, zonder toestemming of heeft u niet voldaan aan andere verplichtingen die voor u als werknemer gelden?

Dan is het niet doorbetalen van uw loon vaak ook geoorloofd. Het is erg situatie-afhankelijk. Zoals bijvoorbeeld als u op staande voet ontslagen bent, dan is het afhankelijk van of dit ontslag geldig is of uw werkgever het recht heeft u niet door te betalen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights