Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Waarom een relaxstoel op kantoor belangrijk is

| door

Relaxstoelen komen steeds vaker voor. Veel mensen hebben hem al in de woonkamer staan en maken er veel gebruik van.

Na een lange dag werken is het ook heerlijk om even bij te komen in een relaxstoel. Maar waarom enkel na het werken en niet tijdens het werk? Een relaxstoel op het kantoor kan super handig zijn.

Bij een relaxstoel zou niet zo snel denken aan een kantoor, maar waarom niet? Het kan ideale uitkomsten bieden voor het bedrijf en hier heeft iedereen baat bij, zowel de leidinggevende als de werknemers.

Productiviteit

Wanneer je de hele dag aan je bureau achter de computer zit kan het zijn dat je op een gegeven moment een beetje suf wordt. Dit kan invloed hebben op de productiviteit.

Wanneer je even tijdens het werk kan ontspannen en je gedachten op iets anders kan zetten, kan je daarna weer beter focussen op werk. Relaxstoelen bieden de oplossing om even maximaal te ontspannen waardoor je daarna weer productief verder kan gaan.

Tevredenheid

Het is ook belangrijk binnen een bedrijf dat het personeel tevreden is. Wanneer het personeel niet meer tevreden is heeft dit een slechte invloed op het hele bedrijf.

Het personeel gaat minder hun best doen en gaat minder goed luisteren. Ten alle tijden moet je er voor zorgen dat het personeel dus tevreden is. Een relaxstoel op het kantoor zorgt ervoor dat de tevredenheid stijgt. Werknemers krijgen de kans om te ontspannen en voelen zich beter op hun gemak. Het personeel zou uiteindelijk dus beter hun best doen en voor de werkgevers telt dus echt: ‘wat je geeft, krijg je terug’.

Investeren in je personeel is dus echt belangrijk en moet niet onderschat worden. De relaxstoel is er een goed voorbeeld van. De productiviteit en tevredenheid binnen een bedrijf staan direct in contact met het resultaat van het bedrijf. Bovendien zien relaxstoelen er tegenwoordig super goed uit en zijn erg modern. Een relaxstoel is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten waardoor u er altijd één kan vinden die goed bij uw kantoor past.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights