Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Waarom een representatieve gevel belangrijk is

| door

Lees in deze blogtekst over gevelreiniging en damwand reinigen. Het is van belang dat uw bedrijf representatief is. De gevel is het eerste aanzien van uw bedrijf.

Een schone gevel is ook om andere redenen belangrijk als enkel netjes en representatief, en ook daarover kunt u lezen in deze blog.

Ook voor woningen

Voor iedere gevel is gevelreiniging en impregneren belangrijk. Een gevel zonder mos en aanslag door luchtvervuiling is droger, en dat is gunstig voor het binnenklimaat. Er zijn verschillende methoden om een gevel te reinigen.

Mocht het enkel om aanslag gaan in de vorm van mossen, algen, en luchtvervuiling, dan kan het met stoom. Mocht er echt sprake zijn van lijm, of verf, of roet aan de gevel dan is chemische reiniging van belang.

In extreme gevallen, bijvoorbeeld om graffiti te verwijderen, dan gaat het middels zandstralen van de gevel. U kunt Prova reiniging benaderen voor een geheel vrijblijvende scherpe offerte.

Geen doe-het-zelf klus

Veel mensen hebben klussen in en om het huis als hobby, en misschien is het van u ook een liefhebberij. Op zich klinkt het reinigen van een gevel makkelijk, een beetje te vergelijken met het schoonspuiten van een terras. In de praktijk werkt het anders.

Gevelreiniging en impregneren is geen doe-het-zelf klus. U kunt met de hogedrukspuit de voegen beschadigen, en dan bent u verder van huis. De woning of het bedrijf wordt dan juist vochtiger van binnen als u de gevel niet opnieuw zal voegen.

Reinigen met chemische middelen zal niet gaan, of anders zal het afvalwater niet opgevangen kunnen worden en in het milieu terecht komen. Zelf een gevel reinigen en impregneren zal dus geen voordeel geven.

Gevelreiniging

Na het reinigen van de gevel komt het impregneren. Het impregneren maakt de gevel vuil- en vochtafstotend. Dankzij het impregneren blijft de gevel van uw woning of bedrijf representatief, en het binnenklimaat goed en droog.

Hierdoor is sprake van een duurzame ingreep aan uw pand, een gebouw met goed onderhouden gevels is dan ook meer waard. De gevels professioneel laten reinigen en impregneren kunt u dan ook als een investering zien.

Prova reiniging heeft heel Nederland als werkterrein, en heeft een jarenlange ervaring. Door al die ervaring adviseren zij u graag omtrent gevelreiniging.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

One response to “Waarom een representatieve gevel belangrijk is”

  1. Goed om te weten dat gevelreiniging en het impregneren van een gevel belangrijk is. In het verleden heb ik vaker last gehad van vochtproblemen en wil dit nu voorkomen in mijn nieuwe huis. Daarnaast is de gevel ook vies geworden en wil ik deze opnieuw gaan schilderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights