Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Wat is de ROI van personen in een verzamelgebouw?

| door

image0011

Dit artikel is geschreven door Eduard Schaepman, Chief Tribes.nl.

Mensen die geïsoleerd werken, alleen thuis werken, krijgen minder ideeën dan personen die op kantoor werken. Op hun beurt hebben zij weer minder ideeën dan personen die in een omgeving werken waar meerdere personen van verschillende bedrijven werken.

Mensen die toegang hebben tot mensen die ze niet dagelijks zien krijgen hierdoor meer inzichten en nieuwe ideeën en zorgen daarmee voor een hogere opbrengst . Dit zijn de echte Business Nomads.

[the_ad id=’28752′]

‘The mind needs to travel to be creative’

Dit beschrijft Alex Pentland in zijn nieuwe boek Sociale Big Data:

‘Pentland leeft in de toekomst – en dat blijkt. Hij analyseert op briljante wijze hoe nieuwe ideeën zich verspreiden, en hoe ze met de opkomst van onze data-gedreven maatschappij elk aspect van ons leven zullen beïnvloeden.’Opkomst van de data-gedreven samenleving.

Of we nu whatsappen, onze gps gebruiken of gewoon bellen, we laten allemaal een spoor aan digitale broodkruimels achter. Bij elkaar opgeteld biedt deze enorme hoeveelheid gegevens een schat aan informatie: big data.

Maatschappelijke problemen oplossen met data

Alex Pentland is de belangrijkste pionier op dit gebied, én degene die weet hoe we hier gebruik van kunnen maken om maatschappelijke problemen op te lossen.

Volgens Forbes is hij dan ook een van de meest invloedrijke data-wetenschappers ter wereld, en Time Magazine duidt hem als een van de belangrijke denkers die de eenentwintigste eeuw vorm zal geven.

Inzichten over menselijk gedrag

Alex Pentland presenteert revolutionaire nieuwe inzichten over hoe ideeën zich verspreiden en waar menselijk gedrag door gestuurd wordt.

Hij laat als eerste zien hoe we onze samenleving, maar ook onze organisaties, beter kunnen leren begrijpen en beïnvloeden.

Dankzij big data werd ontdekt hoe medewerkers van een callcenter veel productiever worden als ze meer gezamenlijke pauzes nemen, hoe je de creativiteit van steden kunt verhogen en hoe professionele beleggers een significant hoger rendement halen als je ze op bepaalde momenten minder (!) informatie geeft.

Sociale Big Data opent je de ogen voor een van de belangrijkste ontwikkelingen van de eenentwintigste eeuw: ons gedrag is een exacte wetenschap aan het worden.

Over KRV Kantoorproducten

KRV Kantoorproducten helpt ondernemers bij het vinden en inrichten van werkplekken.

Zo bestaat ons assortiment onder andere uit:

[su_spacer size=”10″]

En diverse vastgoedmarketing producten:

[su_spacer size=”10″]

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights