Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Wilt u met uw kantoor een blijvende indruk achterlaten?

| door

Zoekt u iets bijzonders waardoor uw klanten het bezoek aan uw onderneming zeker zullen onthouden? Zoekt u een bijzondere eyecatcher die uw huisstijl uitdraagt en uw bezoekers zal blijven verwonderen?

Heeft u al eens kennisgemaakt met iets echt bijzonders? Bent u al eens verwondert door de nieuwste vorm van het vuur? 

Nee? Nog geen idee waar dit artikel over zal gaan? Dan heeft u vast nog niet gekeken naar de laatste generatie elektrische haarden! Laat u eens verrassen door de kracht van het nieuwste elektrische vuur! Natuurelement nummer 4 lijkt nu eindelijk getemd!

Wispelturige vlammen met een onnavolgbaar patroon, wegschietende vonken en de zachte gloed van smeulend as, de elektrische haard van nu heeft het allemaal en nog veel meer! De magie van het vuur lijkt nu eindelijk gevangen! Het boeiende schouwspel van licht en flakkerende vlammen was nog nooit zo bereikbaar als nu.

Elektrisch vuur

Verbaas u over de ontwikkeling die het elektrische vuur heeft doorgemaakt en verwonder u over de levensechte vuurillusie die een moderne elektrische haard bieden kan. En alles wat u hiervoor nodig heeft is een stopcontact op de juiste plek!

Zelden veranderde een elektrische product zo ingrijpend in zo’n bijzonder korte tijd. Nooit eerder was er rook zonder onvermijdelijk vuur, nooit eerder was de temperatuur van de vlam een keuze in plaats van een vaststaand feit. Het elektrische vuur is nu eindelijk volwassen geworden en staat klaar om de haardenmarkt op zijn kop te zetten.

Een elektrische haard is zoveel meer zomaar een haard. Elektrisch vuur is vuur zonder ontbranding, hierdoor vallen heel veel restricties weg. Een elektrische haard heeft geen luchttoevoer nodig en geen rookgassen die moeten worden afgevoerd. U kunt hem dus overal plaatsen zonder ingrijpende verbouwingen of lastige installaties! 

Elektrische sfeerhaard

Omdat een elektrische sfeerhaard geen warmte opwekt is het aantal inbouwopties enorm groot. Zonder problemen kunt u deze haard inbouwen in een ontvangstbalie, in een presentatiewand of in een winkeldisplay.

Uw klanten en bezoekers zullen gefascineerd zijn door de prachtige kleuren en het boeiende schouwspel. Wist u dat elektrische haarden nu zelfs kunnen roken zoals een echte haard dat kan? Alleen bij een elektrische haard is de rook van waterdamp, dus koud en volkomen veilig.

Elektrische haarden zijn ideaal voor situaties waar u niet altijd toezicht heeft. Ze zijn zo goed als onderhoudsvrij en vanwege het gebrek aan verbranding is schoonmaken niet of nauwelijks nodig. 

Niets staat de opmars van het elektrische vuur nog in de weg en we zullen ze op steeds meer plaatsen zien opduiken. Wilt u de eerste zijn die uw klanten verwonderd met de aanblik van het nieuwe vuur? Neem dan geheel vrijblijvend even contact op met Flamboyant Haarden, de specialist die u graag vertelt over alle mogelijkheden van elektrisch vuur.

Luxe showroom

In de luxe showroom ziet u de nieuwste modellen van de grote spelers in de markt.  U zult zich verbazen over het niveau dat elektrisch vuur heeft bereikt! Heeft uw kantoor of onderneming een terras, tuin of balkon?

Kijk dan ook eens bij Flamboyant Buitenleven, de specialist voor buitenliefhebbers met stijl en een goede smaak. Van kleine tafelhaard tot statige propaanhaard, met Flamboyant

Buitenleven haalt u moeiteloos de sfeer van binnen naar buiten! En nog voor heel redelijke prijzen ook! Loopt u al warm voor het nieuwe vuur?

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights