Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Woninginspiratie – De trends van 2021!

| door

Hele dagen op pintrest scrollen naar interieur ideeën, of continu die instagram posts voorbij zien komen van al die geweldig ingerichte huizen.

Zo stijlvol had je het zelf nooit kunnen bedenken, tot nu! Want ik heb alle woontrends van 2021 voor jou op een rijtje gezet.

Huis verkopen? Lees hier meer over het snel je huis verkopen in den haag

Vloeren

De vloer in jouw woning is de basis van je inrichting. Het bepaalt de kleuren, materialen en decoratie die jij gaat gebruiken voor het inrichten van je huis.

Nog meer redenen om dus extra goed over jouw vloer na te denken. Maar welke vloeren zijn momenteel trending?

Direct assortiment bekijken? Vloertegels Den Bosch

Visgraat vloeren

Je had het waarschijnlijk al wel verwacht, maar de visgraat vloer is toch wel een van de meest populaire vloeren van de afgelopen jaren.

En ook dit jaar ga je hem veel terug zien. De visgraat vloer geeft een luxe uitstraling en past binnen een goed budget.

Betonlook vloeren

Een beton- of gietvloer is ook een van de laatste trends. Het geef een industriële look. Voor een gietvloer ligt het budget alleen vaak wat hoger.

Voor een alternatief zou je kunnen gaan voor een betonlook PVC vloer erg geschikt. Ze zijn bijna niet te onderscheiden van een echte betonvloer.

Hongaarse punt vloer

Deze zal waarschijnlijk wat minder bekent in de oren klinken. Maar de Hongaarse puntvloer zien we steeds vaker in de Nederlandse woonkamer verschijnen.

De vloer heeft veel weg van een visgraat maar heeft toch net een ander patroon. Ook is deze vloer zowel te verkrijgen als houten vloer, PVC of laminaat.

houten vloer kopen?

Interieur en decoratie

Woontrends veranderen elk jaar weer, maar betekent dit dat we nu elk jaar weer onze oude meubels de deur uit moeten zetten om bij te blijven? Nee zeker niet!

De populairste trend van 2021 is juist om jouw huis zo duurzaam mogelijk in te richten. Dat bankstel kan dus nog wel een tijdje mee, maar wat maakt nou jouw woonkamer helemaal af?

Lichte houtsoorten

Tegenwoordig past het lichte hout overal bij. Of je nou voor een industriële uitstraling gaat door wat stoere elementen toe te voegen, of liever een Scandinavische look creëert door het hout te combineren met wit en zwart.

Het kan allemaal! Deze trend zie je dus niet alleen terug in de vloeren. Maar ook in decoratie, meubels, muren en zelfs op het plafond.

Een statement piece

Een statement piece zorgt er voor dat alle aandacht in de kamer meteen naar dat ene voorwerp wordt gebracht, je zult hier dus regelmatig complimenten over gaan krijgen.

Door de rest van je meubels en decoratie op dat voorwerp af te stemmen zorg je voor een stijlvolle en afgemaakte look. En stap ook zeker een keer uit je comfortzone door met vrolijke en felle kleuren te spelen.

Natuurlijke elementen

Ik had het al even kort benoemd, maar helemaal in 2021 staat groen en duurzaamheid op nummer 1. Maak jouw woonkamer helemaal af met een mega kamerplant, of zet hem in die nutteloze lege hoek in de hal.

Ook bamboe, stenen en aardewerk kan je perfect in je interieur en decoratie verwerken.

Keuken

Of je de keuken nou groot aan wilt pakken dit jaar, of met de kleine dingetjes het verschil wilt maken. De keukentrends van dit jaar kunnen beide kanten op.

Tip: Hoe maak ik mijn tegels schoon?

Leefkeukens

Iets wat we super veel gaan tegenkomen dit jaar is het samensmelten van de woonkamer met de keuken. Het is sfeervol en creëert meer ruimte. met een mooi kookeiland in combinatie met Een bar zorg je voor een heerlijke werkplek.

Ook is het heerlijk om met een wijntje aan de bar Te kunnen zitten terwijl jouw partner aan het koken is op de vrijdag avond. Ook is het budget van de leefkeuken de afgelopen jaren veel haalbaarder geworden. Aangezien het steeds meer op de markt is.

Symetrie

Het fijne aan een symmetrische keuken is dat het zorgt voor erg veel rust. Met genoeg opbergruimte zet je alles zo aan de kant waardoor ook het aanrechtblad strak blijft. Maar hoe creëer je nou zo’n symmetrische keuken?

Dat doe je door het toepassen van doorlopende lijnen. Denk hierbij aan hoge kasten met doorlopende deuren, geen fijne lijntjes en printjes en simpele strakke handvatten.

Wil je zorgen voor echte perfectie? Dan is het geweldig om te kiezen voor een zwevende keuken, hiermee heb je super snel jouw symmetrische keuken bereikt.

Budgetplan

Heb je geen zin om de hele keuken om te gooien, maar wil je toch een van deze trends in jouw keuken verwerken? Voor een paar euro heb je bijvoorbeeld lade organizers voor elk laatje en kastje.

Zodat jouw servies en keukengerei altijd strak op zijn plek ligt. Ook zijn er prullenbakken met een schuifsysteem te verkrijgen waardoor je makkelijk jouw afval kan scheiden zonder drie van die lompe prullenbakken Naast elkaar in de keuken te hebben staan.

Hierdoor heb je ook nog eens meer ruimte over. Heb je een keuken waarbij je enkel een aanrecht aan de kant van de wand hebt staan? Dan kan je ook zelf je eigen bartafel maken! Ja, maken. Met een paar planken hout en een likje verf heb je zo een bar op maat gemaakt.

En wie weet staan er wel een paar prachtige barstoelen of hangstoelen op marktplaats.

Slaapkamer

De slaapkamer trends van 2021 wijken niet veel af van de woonkamer- en keukentrends. Of je nou van veel symmetrie houd, of dat idee van een duurzaam en groene leefomgeving toch wel een super goed idee vond.

Met deze tips geef jij aan je slaapkamer je eigen twist. Persoonlijk vindt ik de pieter bruegel spreekwoorden op een schilderij een mooie toevoeging.

Verlichting

Wat super hot is de laatste tijd, vooral onder jongeren, is verlichting in alle kleuren van de regenboog. Het geeft je slaapkamer een leuke twist, en het kost maar een paar tientjes.

Deze lichten bestaan uit ledstrips en een kleine afstandsbediening waarmee je de kleuren kan aanpassen wanneer je wilt.

Ook geeft het een strak en afgemaakt effect.

Nog meer planten!

Je kan er niet genoeg van hebben, die geweldige kamerplanten. Er zijn een aantal soort planten die perfect zijn voor in jouw slaapkamer, ze zorgen namelijk voor rust, verbeteren de luchtkwaliteit en helpen je om beter te kunnen slapen.

Welke planten heb ik het over? Zowel de Jasmijn, Aloë Vera, Lavendel, Gouden Pothos en Gardenia planten geven dit geweldige effect, en bovenal zorgen ze vaak ook nog voor een geweldige geur. Geen kunstmatige luchtverfrissers meer nodig dus.

Less is more

Een andere manier om je slaapkamer helemaal van 2021 te maken is om hem zo simpel mogelijk in te richten. Heb jij een tweepersoonsbed? Zet deze dan pontificaal in het midden neer.

Met enkel een strakke kledingkast en bijpassende nachtkastjes zorg je voor een moderne en stijlvolle slaapkamer. Dit kan je personaliseren door het te decoreren met bijvoorbeeld dekentjes, extra hoofdkussens of sierkussens, een grote spiegel of een mooi vloerkleed.

Tuin en zonwering

Deze twee onderwerpen gaan geweldig gepaard. Is tuinieren namelijk een grote hobby van jou en vind je het zonde als al jouw mooie werk van binnen niet eens gespot zou kunnen worden?

Ga dan bijvoorbeeld voor een screen. Maar Maakt de tuin jou niet zo heel veel uit, en heb je het liefst iets wat voor een afgemaakt interieur zorgt? dan kan je bijvoorbeeld het beste gaan voor houten jaloezieën.

Een tweede woonkamer

Wat je steeds meer tegen gaat komen in veel tuinen is een soort tweede woonkamer. Dit kan je zelf voor elkaar krijgen door bijvoorbeeld een mooie overkapping te plaatsen, en hier een grote tuinset onder neer te zetten. Met een paar leuke kussens en dekentjes maak je het helemaal af.

Ook zou je kunnen kiezen om er een moderne vuurkorf bij in het midden te zetten. Of een barbecue met een keukentafel. Dit is een perfecte manier om er ook een buitenkeuken van te maken. Om die heerlijke zomeravonden optimaal van de buitenlucht te kunnen genieten.

Je kan er voor kiezen om buiten zonnewering te laten plaatsen en hier jouw ideale buiten woonkamer op te bouwen, ga je toch liever voor een overkapping in de tuin? dan zou ik binnen gaan voor strakke jaloezieën of knusse extra lange gordijnen, zodat je van binnen en buitenaf jouw prachtige zonnewering kan bewonderen.

Rijk aan groen

Heb jij groene vingers en hou je er van om hele dagen in de tuin bezig te zijn? Dan ga ik je meteen absoluut aanbevelen om voor screens te gaan als je het hebt over zonnewering, op deze manier gaat er geen ruimte in de tuin verloren, heb je binnen geen last van de zon en heb je een perfect plekje om in de schaduw te kunnen uitrusten.

Aangezien jij dus groene vingers hebt hoef ik je vast niet te vertellen wat jij het best kan doen met de tuin. Maar een poging doen kan altijd. Het is momenteel super trending om je tuin op te delen in vlakken. Bijvoorbeeld door “muren” van bamboe te maken en hier een kronkelpad langsheen te laten lopen. Voor dit grondpad zou je perfect kiezelsteentjes kunnen gebruiken. Dit geeft een natuurlijk effect.

Tot slot is ook de klimop dit jaar weer super populair, wanneer je hem goed bijhoud kan je hem vormen hoe jij dat wilt. Maar dat zal jou vast lukken!

Diverse tips mbt dit onderwerp:

 

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights