Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Zakelijke smartphone in 2020: Apple verrast dit jaar!

| door

Heb je ook gekeken naar de introductie van de nieuwe iPhone 12? Als ondernemer kun je veel leren van de manier waarop Apple haar producten introduceert bij het grote publiek.

Overigens is het niet alleen om die reden interessant om de presentaties te bekijken. Je wilt vanzelfsprekend ook weten, welke nieuwe producten Apple op de markt brengt! Bij het laatste evenement van 13 oktober lag de focus op de introductie van de nieuwe iPhone 12.

Eerder dit jaar werd al een nieuwe iPad Pro, een iPad Air en iWatch geïntroduceerd. Is het Apple gelukt om ook te verrassen met de nieuwe iPhone? Het antwoord is simpel: ja! In dit artikel lees je er meer over.

Verbeteringen in het design van de iPhone 12

Een van de verbeteringen die Apple doorgevoerd heeft, is het vervangen van de bolle zijkant voor een platte zijkant. Het maakt dat de iPhone 12 je zeer waarschijnlijk doet denken aan de iPhone 5 of iPhone 5s. Dit waren de laatste modellen met zo’n vlakke zijkant.

Het past bij de zakelijke uitstraling, die je van een smartphone verwacht als ondernemer! Dat is niet de enige verandering. Ook het formaat van de verschillende modellen is veranderd.

Dat geldt nog niet voor het basismodel en de iPhone 12 Pro. Deze toestellen hebben hetzelfde formaat als hun voorganger uit 2019, namelijk: 6.1 inch.

Zoek je een compacte zakelijke smartphone? Kies in dat geval voor de iPhone 12 Mini! Het toestel heeft een formaat van slechts 5.4 inch. Aanzienlijk groter is de iPhone 12 Pro Max, die zijn naam eer aan doet. Het toestel is maar liefst 6.7 inch groot! Hiermee is de iPhone 12 Pro Max een ideale telefoon voor het doornemen of zelfs bewerken van documenten onderweg naar het werk.

Verbeterde camera dankzij LiDAR-sensor

Naast de verbeteringen aan het uiterlijk van de iPhone 12, is ook hetgeen zich onder de motorkap bevindt verbeterd. Zo heeft Apple de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max voorzien van een LiDAR-sensor.

Met deze dieptesensor maakt Apple het nog gemakkelijker om haarscherpe foto’s en video’s te schieten. Ook voor het gebruik van AR-toepassingen komt deze sensor van pas.

Een architect kan voortaan visualiseren hoe een woning eruit komt te zien middels een AR-toepassing!

Verbeterde chipset in de iPhone 12

Die AR-toepassingen zijn daarbij nog soepeler te gebruiken door de verbeterde A14 Bionic chipset in de iPhone 12. Deze chipset is krachtiger en energiezuiniger dan zijn voorganger.

Tip: zie hier de zakelijke varianten van abonnementen met de iPhone 12. De kosten zijn voor veel ondernemers aftrekbaar, waardoor een nieuwe iPhone helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Voor welke van de nieuwe iPhone 12 modellen kies jij?

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights