Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Zo kun je de beste wensen voor 2021 een handje helpen

| door

Als ondernemer heb je vast een lijstje met wensen klaar voor het nieuwe jaar. Misschien was je één van de weinige die door corona meer omzet had, maar meer kans is groter dat jouw business toch wat te lijden heeft gehad.

Het tijdens de feestdagen even loslaten is natuurlijk een goed idee. Maar het geluk een handje proberen te helpen kan natuurlijk ook geen kwaad. Op een ludieke manier dan wel natuurlijk.

Ben je nog op zoek naar een manier om oud en nieuw te vieren, dan hebben we leuke en grappige nieuwe en buitenlandse tradities voor je op een rijtje gezet die je ook nog geluk zouden brengen. Of het waar is weten we niet, maar een leuke avond is in elk geval gegarandeerd.

Muziek

Muziek zegt vaak veel. Niet voor niets is de TOP 2000 elke keer weer een succes. Deze nieuwe traditie kun je uitvoeren met degene met wie je de avond doorbrengt maar online. Kies voor alle vrienden o of familieleden een liedje uit.

Je kunt er ook een thema aan toevoegen zoals iets dat je de ander toewenst in 2021, een tekst die centraal staat jullie relatie of vriendschap staat, waar je mooie herinneringen aan hebt of juist een nummer om het jaar af te sluiten.

Om beurten worden de liedjes gedraaid (vooraf een playlist maken is natuurlijk ook een goede optie). Aan jullie of je nog een toelichting wil geven of het de tekst voor zich laat spreken.

Playlist voor je werknemers

Op een zelfde manier kun je ook een playlist maken voor je werknemers. In plaats van de gebruikelijke nieuwjaarstoespraak of gewoon als extra cadeautje voor de motivatie.

Wedden dat ze het kunnen waarderen.

Zeg het met een cadeautje

Niets leuker dan cadeautjes geven en krijgen toch? Dus is deze nieuwe traditie zeker een succes want je geeft elkaar om middernacht een cadeautje. Niet zomaar een cadeautje maar een wenscadeautje. Gun jij je vriend, vriendin of ouders een mooie reis?

Dan geef je een reistas of toilettas cadeau. Gun je iemand meer geld, dan wordt het een portemonnee. En gun je je zoon of dochter dat ze komend jaar slagen voor hun examen; dan geef je de rugzak die in mei aan de vlag mag hangen.

En de kleinsten die komend jaar eindelijk naar school mogen, krijgen een mooie Zebra tas. Op Social Deal vind je trouwens nog veel meer hele mooie cadeaus. Ook voor jezelf.

2021 voorspellen volgens Duitse traditie

Ben je eigenlijk stiekem heel benieuwd wat 2021 je gaat brengen? Volgens de Duitse traditie Bleigieβen zou je het zo kunnen voorspellen. Daar smelten ze lood dat daarna in een pot gegoten wordt.

De vorm die het lood bepaald je toekomst. Ga je een zakelijk goed jaar in? Dan is het nu tijd om te gaan kijken naar dat nieuwe kantoor en een laptop en laptoptas te kopen dus.

Spring vol vertrouwen het komende jaar in

Vertrouwen maar dan wel met je goede verstand gebruiken natuurlijk. Toch kan het geen kwaad om echt een traditie te hebben om het jaar af te sluiten of om het nieuwe jaar in te gaan. De Nieuwjaarsduik is zo’n mooie traditie maar helaas mag die niet doorgaan.

Een goed alternatief is de Deense traditie. En die is ook nog eens overal uit te voeren. In Denemarken springen ze namelijk letterlijk en figuurlijk het nieuwe jaar in. Dat doen ze door net voor middernacht op een stoel te klimmen en dan om klokslag 12 uur er vanaf te springen; het nieuwe jaar in.

Overigens springen ze (bij gebrek aan een stoel) ook wel zo gewoon de lucht in. Als dat een leuke en makkelijk uit te voeren traditie gaat worden.

Zo dwing je geluk af volgens de Mexicanen

Een leuke en subtiele traditie is die van de Mexicanen. In Mexico geloven de mensen dat de kleur van je ondergoed tijdens de jaarwisseling bepaalt of je op bepaalde vlakken geluk krijgt. Zoek je een nieuwe liefde dan dragen de Mexicanen rood ondergoed.

Rood staat voor passie en brengt jou de nieuwe vlam in je leven. Willen ze hun financiën op orde, dan is de aanrader geel te dragen. En kies je voor witte lingerie dan staat dat voor veel gezondheid.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights