Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Zo maak jij je pak compleet

| door

Ga je na een trouwerij of heb je een andere belangrijke zakelijke afspraak? Dan is de kans groot dat je een pak aandoet. Met de juiste accessoires zorg je voor een mooiere of nette outfit.

Soms kun je accessoires met elkaar combineren, dit maak je outfit dan compleet. De volgende accessoires kunnen goed passen bij een pak: stropdas, strik, foulard, pochet, bretellen, hoed en sokken.

Stropdas

Een stropdas is het meest gebruikelijke accessoire dat past bij elk pak. Vroeger, waren de stropdassen in de standaard kleuren erg populair. Tegenwoordig, heb je stropdassen in allerlei verschillende kleuren en verschillende afmetingen. Wanneer personen vertrouwen willen uitstralen, kiezen ze vaak voor een donkere kleur, omdat dit vertrouwen uitstraalt.

Heeft je stropdas een lichte kleur? Dan straal je hiermee stijl en creativiteit uit. In de politiek zie je vooral sombere, donkere kleuren. Hier is het namelijk belangrijk om ‘vertrouwen’ uit te stralen. Bij een stropdas is het belangrijk om niet alleen naar de kleur te kijken, maar ook naar de stof.

Wanneer je een stropdas hebt met een glanzende stof, straalt dit ambitie uit. Wanneer je een ‘normale’ stropdas hebt, heeft dit een sombere uitstraling. Heb je een blauw of lichtblauw pak? Dan past bijna iedere kleur stropdas hierbij. Om deze reden worden er veel pakken in deze kleur verkocht. Een stropdas is in het dagelijks leven te gebruiken. Werk je bij een kantoor? Dan kun je gerust een pak aan. Ook als je uiteten gaat, zien we veel mensen in pak lopen. Meestal, dragen deze ook een stropdas.

Vlinderstrik

Een vlinderstrik is een ander veelvoorkomend accessoire dat mensen combineren met een pak. De meeste mensen die geen stropdas dragen, dragen een vlinderstrik. Een stropdas kan je beter gebruiken in het dagelijks leven, een vlinderstrik draag je voornamelijk bij speciale gelegenheden.

Dit kan bijvoorbeeld een gala, bruiloft of receptie zijn. Zwart en wit zijn de meest voorkomende kleuren bij een vlinderstrik. De zwarte-variant wordt vooral gedragen boven een wit overhemd. Bij een rokkostuum wordt vooral de witte-variant gebruik. Uiteraard, is dit product in veel meer kleuren te kopen.

Wel is het aan te raden om er verschillende te passen en er niet zomaar één te bestellen. Waar je tegenwoordig heel eenvoudig online kunt vergelijken en dus zo ook de goedkoopste energieleverancier kunt uitkiezen, is het met een vlinderstrik verstandiger om naar een winkel toe te gaan.

Pochet

Een pochet wordt de laatste jaren steeds meer gedragen. Een pochet is bedoeld als verfraaiing van je outfit. Een pochet kan namelijk veel stijl en detail uitstralen. Daarnaast vertelt het iets over jezelf. Vroeger, werd de pochet gebruikt om zweet van het hoofd te deppen, hier gebruiken de meeste mensen nu een zakdoek voor.

De pochet heeft vaak dezelfde kleur als de stropdas of de vlinderstrik. Dit laat zijn dat je smaak hebt. Dit accessoire werd al in de Romeinse tijd gebruikt. Ze gebruikten het vooral in de zomer tijdens lange werkdagen om het zweet van hun voorhoofd af te halen. Later, gingen ze hier een zakdoek voor gebruiken.

Een zakdoek is namelijk makkelijk mee te nemen en minder duur. Hierdoor is dit product in korte tijd, extreem populair geworden. Dus heb jij een belangrijke afspraak op kantoor, dan is een pochet zeker iets om over na te denken.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights