Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

4 dingen die je kunt doen op vakantie in de Ardennen

| door

Een heerlijke vakantie in de Ardennen: wie wil dat nu niet? Vanuit jouw luxe villa Ardennen kun je tal van leuke activiteiten ondernemen. Dit mooie stukje ongerepte natuur in het zuidoosten van België trekt ieder jaar honderdduizenden bezoekers en dat is niet voor niets.

In de Ardennen is voor iedere vakantieganger wel iets te beleven. En of je nu een actieve of ontspannen vakantie wilt boeken: hier vind je 4 dingen die je kunt doen op vakantie in de Ardennen.

1: Wandelen door het landschap

Een van de meest ontspannende activiteiten in de Ardennen is het maken van een wandeling. Het grootste voordeel is dat je hierbij zelf kunt bepalen wat de intensiteit van de wandeling is.

Kies je voor een korte wandeling met veel pieken en dalen of ga je voor een langere wandeling met minder uitdaging? Wanneer je doel is om echt te ontspannen kun je kiezen voor een wandeling in een van de bossen in de Ardennen. 

2: Een fiets- of mountainbiketocht door het bos

Heb je een huisje in het bos geboekt? Dan is het zeker een aanrader om de omgeving verder te gaan ontdekken vanaf de fiets. Neem zelf fietsen mee of huur ze bij een van de vele fietsverhuurders in de buurt. Ontdek de prachtige heuvels en geniet van de mooie natuur.

Ben je op zoek naar iets meer adrenaline? Kies dan voor uitdagende routes met de mountainbike. De valleien, de kromme fietspaden en de ongerepte natuur in de Ardennen maken deze tocht zeker de moeite waard.

3: Klimmen en abseilen

Een van de voordelen van een vakantie in de Ardennen is dat je altijd wel iets kunt doen dat helemaal bij jou past. Houd je van klimmen? Dan kun je volledig aan je trekken komen in de Ardennen.

Er zijn verschillende locaties in de Ardennen waar je mooie en hoge rotsen vindt die je kunt beklimmen onder leiding van een instructeur. Onder andere het klimgebied Pont-à-Lesse is populair onder vakantiegangers.

4: Raften en kanoen op het water

Met een vakantie in de Ardennen kun je ook leuke activiteiten ondernemen op het water. De rivier Ourthe stroomt door het natuurgebied en hier kun je tal van leuke activiteiten ondernemen.

Je kunt bijvoorbeeld raften op de wat ruigere plekken, maar ook kiezen voor een leuke kanotocht door het water. Ook kajakken in het water is een aanrader. Er zijn ook talloze plekken waar je lekker in het water kunt springen voor een verfrissende duik.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights