Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Redenen om met je bedrijf gebruik te maken van bedrukte vlaggen

| door

Wil je opvallen met je bedrijf? Dat kun je natuurlijk op verschillende manieren mogelijk maken. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan online marketing, maar ook aan offline marketing.

Een manier om offline je bedrijf te promoten, is met een bedrukte vlag. Maar waarom zou je met je bedrijf gebruikmaken van zulke bedrukte vlaggen? Hier zijn meerdere goede redenen voor. Wij sommen ze voor je op!

Je kunt een boodschap overbrengen

Een goede reden om te kiezen voor bedrukte vlaggen voor je bedrijf, is omdat je hiermee een boodschap over kunt brengen. Zo is het een mogelijkheid om de vlag te bedrukken met je logo, een nieuw product of dienst of kun je jouw bezoekers middels een vlag welkom heten bij je bedrijf of bij een beurs.

Een goede manier om een boodschap over te brengen, is met een beachflag. Deze vlag zie je vaak op het strand, maar is nog voor op veel meer locaties geschikt.

Deze zou je bijvoorbeeld ook goed kunnen plaatsen op het bedrijventerrein, in een winkelstraat of op een beurs of ander evenement.

Het trekt de aandacht

Wat ook een groot voordeel is van het inzetten van een bedrukte vlag, is dat het de aandacht trekt. Waarschijnlijk kijk je zelf ook even om als je een grote vlag ziet staan of hangen en dat werkt dus ook bij anderen.

Omdat een bedrukte vlag opvallend is, is de kans groot dat veel mensen het zien. En dat heeft natuurlijk alleen maar voordelen voor jouw bedrijf, want dit kan zorgen voor een groter bereik en meer naamsbekendheid.

Je kunt het zelf ontwerpen

Er zijn verschillende soorten vlaggen waar je uit kunt kiezen om jouw bedrijf mee te promoten. Jij bepaalt zelf hoe de vlag eruit komt te zien, want je kunt het visueel aantrekkelijk maken.

Handig hierbij is om voor herkenning te zorgen met jouw vlag. Als mensen jouw bedrijf al kennen, zullen zij ook snel herkennen dat de vlag bij jouw bedrijf hoort.

Het is dan ook een aanrader om gebruik te maken van je huisstijl. Je kunt de vlag zelf ontwerpen, jij bepaalt dus hoe de vlag straks staat te wapperen!

Het is niet duur

Een vlag is een goed middel om jouw bedrijf of dienst/product te promoten, maar het hoeft helemaal niet zo veel geld te kosten om een vlag te bedrukken. Het is een relatief goedkoop reclamemiddel waar je dus met je bedrijf gebruik van kunt maken.

De prijs is onder andere afhankelijk van het model, het formaat en de bedrukking. Een vlag als promotiemiddel kan echter goedkoper zijn dan veel andere middelen, waardoor het zeker iets is waar je over na kunt denken als je op een goedkope manier reclame wilt maken. Denk bij het kopen van een bedrukte vlag ook altijd goed na over de nodige accessoires, zoals bijvoorbeeld een vlaggenstokhouder.

Met je bedrijf gebruikmaken van bedrukte vlaggen kan dus zeker iets zijn om te overwegen. Het heeft meerdere voordelen om hierover te beschikken en wie weet levert het je wel mooie dingen op voor jouw onderneming!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights