Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

4 redenen om te kiezen voor zakelijke opslagruimte

| door

Als je een eigen bedrijf hebt weet je als geen ander dat je te maken krijgt met veel spullen, maar beperkte ruimte.

Op momenten dat je ruimte tekort komt kan het erg handig zijn om deze tijdelijk ergens op te slaan. Er zijn vele redenen om te kiezen voor zakelijke opslagruimte, maar graag delen wij met jou de 4 voornaamste redenen!

Reden 1: Je wilt je archief veilig opslaan

Elk bedrijf heeft er mee te maken; een archief. Dit gaat van verzekerings- en belastingpapieren, bank- en giroafschriften, tot aan eigendomsbewijzen en andere documenten; papieren die we belangrijk achten en zorgvuldig moeten bewaren.

Het is erg belangrijk dat ons archief veilig wordt gesteld. Zakelijke opslagruimte zorgt ervoor dat je archief veilig achter slot en grendel staat en tevens 24 uur per dag wordt bewaakt. Op deze manier kun je jouw belangrijkste documenten veilig opbergen zonder dat er iets mee kan gebeuren!

Reden 2: Je zit in een verhuizing

Bijna elk bedrijf krijgt minstens één keer in haar bestaan te maken met een verhuizing. Het kan daarom zo zijn dat je even tijdelijk geen opslagruimte tot je beschikking hebt. Op dit moment zul je jouw spullen tijdelijk ergens anders op moeten slaan.

Om te zorgen dat je inboedel geen schade oploopt en dat er niks in de weg komt te staan, biedt zakelijke opslagruimte de oplossing. Of het nou gaat om kleine of grote materialen; zakelijke opslagruimte biedt de ruimte die jij nodig hebt.

Reden 3: Je bedrijf groeit harder dan je magazijn

Jouw bedrijf doet goede zaken en de groei van het aantal orders stijgt. Maar kan jouw huidige magazijn dit wel aan? Je orders gaan niet op tijd de deur uit, er ontstaan opstoppingen in de gangpaden en er worden veel fouten gemaakt met zendingen. Dit zijn duidelijke tekenen dat jouw magazijn tekort schiet!

Wellicht is een verbouwing op zijn plaats. Maar als dit op korte termijn geen optie is, dan kan het erg handig zijn om jouw spullen tijdelijk veilig op te slaan. Ook hier maakt zakelijke opslagruimte een einde aan jouw probleem!

Reden 4: Je hebt seizoensgebonden inventaris en materiaal

Jouw bedrijf is vooral actief in een bepaald seizoen. Misschien heb je een terras dat in de winter opgeborgen staat. Wellicht heb je een lading aan kerstdecoratie die je in de zomer niet nodig hebt.

Als je materiaal alleen tijdelijk kwijt wilt is het erg prijzig om hier speciaal extra magazijnruimte voor in te richten. Deze ruimte kan beter voor andere doeleinden gebruikt worden! Met zakelijke opslagruimte haal je meer rendement door deze seizoensgebonden spullen tijdelijk op te slaan.

Voor alle bedrijven in het noorden van het land kun je terecht voor zakelijke opslagruimte bij Opslagruimte Groningen

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights