Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

5x tips om met de kantoorinrichting de werkprestaties te verbeteren

| door

Eerste indrukken zijn belangrijk. Er wordt dan ook steeds meer energie gestoken in de inrichting van het kantoor.

Daarbij draait het niet alleen om de eerste indruk; de kantoorinrichting heeft ook grote invloed op de werkprestaties. Een fijne werkomgeving bevordert de creativiteit, de energie en de algehele werkprestaties. Hoe je met kantoorinrichting de werkprestaties verbeterd, lees je hier.

Werk & Relax


Een goede kantoorinrichting biedt ruimte voor zowel werk als ontspanning. Een kantoortuin, een kantine en/of een koffiehoek zouden in ieder kantoor te vinden moeten zijn.

Een plek waar medewerkers even kunnen ontspannen van het intensieve werk en onderlinge contacten kunnen onderhouden. Zorg ook dat er voldoende mogelijkheden zijn om fysiek te ontspannen.

Een fijne buitenwandeling of even bijkomen met een kopje koffie op een fijne leren bank in de koffiehoek.

kantoorinrichting

Meubilair


Je werkt nu eenmaal beter in een fijne omgeving. Een rommelige kantoorruimte met ouderwetse uitstraling geeft minder energie dan een creatieve, luxe en professionele omgeving.

Het juiste meubilair draagt hier aan bij. Natuurlijke materialen dragen bij aan een ontspannen uitstraling. Houten kasten, leren banken en andere natuurlijke materialen geven het kantoor een fijne, professionele uitstraling en een gevoel van thuiskomen.

Bij woonboulevard Poortvliet vind je tal van natuurlijke meubelstukken die bruikbaar zijn voor zowel de woning, als de kantoorruimte. Zo geef je medewerkers echt een gevoel van thuiskomen, op de werkplek.

kantoorinrichting 2

3. Natuurlijk licht


Daglicht heeft grote invloed op onze gezondheid, ons humeur en onze gemoedstoestand. Door voldoende natuurlijk licht toe te laten tot de kantoorruimte geef je energie, bevorder je een goed humeur en verbeter je de werkprestaties.

Daglicht bevorderd de werkgeest en is hierdoor van essentieel belang bij de inrichting van het kantoor.


4. Ruimte


Door voldoende daglicht binnen te laten creëer je visuele ruimte. Een georganiseerde werkomgeving geeft energie en biedt ruimte om te werken en te ontspannen.

Waar kantoorruimten vroeger in hokken werden verdeeld kom je nu de open, flexibele werkplekken steeds meer tegen. Ruimte biedt een gevoel van comfort en nodigt uit tot onderlinge communicatie.

kantoorinrichting 3

Groen


Een flinke wandeling door een natuuromgeving of bos zorgt voor een flinke zuurstof boost. Helaas is het tijdens een drukke werkdag niet altijd mogelijk om even te gaan wandelen.

Daarom halen steeds meer bedrijven een stukje natuur naar binnen. Of dit nu middels een overdekte kantoortuin is, of een fijne wandelroute in de nabije omgeving.

Haal ook zoveel mogelijk groen naar binnen om een fijne sfeer te creëren en de kwaliteit van de lucht te verbeteren.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights