Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

De prijzen van vastgoed in Antwerpen blijven stijgen

| door

Met de corona pandemie aan onze zijde, zien we ook een enorme stijging in de prijzen van vastgoed in Antwerpen. In 2020 stegen de prijzen voor woningen, bedrijfspanden en appartementen in Antwerpen met percentages rond de 7.5%.

vastgoed in Antwerpen

Waarom deze prijzen zo ongelofelijk zijn gestegen lees je hier.

Een huis of bedrijfspand kopen tijdens de corona pandemie

Het begin van de corona pandemie heeft een grote rol gespeeld in de stijging van de prijzen van vastgoed in Antwerpen. Tijdens de eerste lockdown bleven vastgoedprijzen rond hetzelfde punt zweven of kwamen hier iets onder te liggen.

Echter veranderde dit toen de eerste lockdown aan zijn einde kwam en de vraag naar vastgoed steeg harder dan het aanbod.

Doordat mensen voor zo’n lange tijd thuis moesten blijven, besefte een hoop zich wat het betekent om echt thuis te zijn en hoe belangrijk dit is. Het aantal kopers op de markt voor vastgoed nam hierdoor behoorlijk toe.

Antwerpen is waar je wilt zijn

Mede door de corona pandemie zijn velen op zoek naar een ideale plek om te wonen. Vastgoed in Antwerpen is ontzettend aantrekkelijk door de schitterende locatie.

Antwerpen is een bruisende stad met vele restaurants in het centrum en gezellige winkelstraten. Daarnaast speelt de mogelijkheid van openbaar vervoer ook een rol bij het kiezen voor het kopen van een vastgoed in Antwerpen.

Elke locatie in Antwerpen is gemakkelijk en eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer, zelfs als je besluit om een stukje buiten het centrum te wonen.

Op zoek naar vastgoed in Antwerpen? Ga dan nu op zoek

Tijdens de corona pandemie zijn velen zich ervan bewust geworden hoe belangrijk een rustgevende sfeer in je huis is, om je ten alle tijden op je gemak thuis te voelen.

Zelfs tijdens deze onzekere tijden. Zet daarom jouw eerste stap naar een heerlijk huis of een ideaal bedrijfspand, door eens een kijkje te nemen bij bijvoorbeeld Heylen Exclusief, waar je op weg wordt geholpen door een specialist bij het kopen van exclusief vastgoed in Antwerpen.

Bij deze grootste makelaar van de provincie Antwerpen ben je op het juiste adres als je op zoek bent naar vastgoed in Antwerpen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights