Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Een kantoorruimte huren in Enschede: de nieuwe trend op de Nederlandse kantorenmarkt

| door

Het wordt steeds vaker gedaan: het huren van een kantoorruimte. Meer en meer bedrijven kiezen ervoor om voor hun medewerkers een kantoorruimte te huren om in te werken en te vergaderen. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel panden beschikbaar die gehuurd kunnen worden als kantoorruimte, voor zowel langere tijd als voor korte periodes.

man 593333 640

Het belang van een fijne werkruimte wordt niet voldoende benadrukt. Een kleine kantoorruimte die te krap is voor alle werknemers, kan leiden tot meer frustraties en een verminderde productiviteit. Ook een rumoerige omgeving kan invloed hebben op het werk dat geleverd wordt.

Na een langere tijd op een plek gewerkt te hebben die het humeur en de productiviteit van werknemers negatief beïnvloedt, is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe, betere kantoorruimte!

Afwisseling kan goed zijn voor de geest, en werken in een fijne omgeving kan een positieve werking hebben op de kwaliteit van het geleverde werk. Ben jij als bedrijfseigenaar op zoek naar een plek voor jouw werknemers? Je kunt nu een kantoorruimte huren in Enschede en zorgen voor een fijne plek om werkzaamheden uit te voeren!

De veranderende behoefte op de Nederlandse kantorenmarkt 

De behoefte op de Nederlandse kantorenmarkt is de afgelopen tijd merkbaar veranderd. Waar voorheen kantoorpanden uitsluitend opgekocht of onderverhuurd werden aan één bedrijf, is het zogeheten multi-huren tegenwoordig een stuk populairder. Hierbij huren meerdere bedrijven hun eigen verdieping of afdeling binnen hetzelfde pand. Het huren van werkplekken blijkt veel voordeliger te zijn over het kopen van een bedrijfspand. 

Het grootste voordeel van het huren van een kantoorruimte, is dat dit veel flexibiliteit biedt. Als bedrijf ben je niet gebonden aan een pand en kun je zelf bepalen wanneer je naar een ander pand wil verhuizen. Vooral groeiende bedrijven kunnen profiteren van een kantoorruimte huren, omdat zij meer ruimte nodig hebben naarmate er meer werknemers worden aangenomen. 

Wanneer je een ruimte hebt gevonden die bij iedereen in de smaak valt, is het mogelijk om de toplocatie voor een langere tijd te huren. Zo creëer je een vertrouwde omgeving voor alle werknemers en behoud je de fijne werksfeer. Afwisseling in kantoorruimte is fijn, maar de mate waarin het bedrijf verhuist moet natuurlijk niet uit de hand lopen. Ga voor de gulle middenweg en luister naar de wensen van je medewerkers.

Werken op een inspirerende plek in Enschede voor onbepaalde tijd

Enschede is een bruisende stad. De stad staat niet voor niets bekend als één van de leukste studentensteden in Nederland en heeft daarnaast veel te bieden voor alle leeftijdsgroepen. Werken in Enschede stelt daarom nooit teleur. 

Creatieve ondernemingen hebben een unieke werkplek nodig om alles in hun werk te stoppen. Bedrijven die op zoek zijn naar een plek voor hun werknemers, kunnen daarom profiteren van een kantoorruimte huren in Enschede, aangezien deze stad bruist van het leven en creativiteit uitlokt.

Een unieke locatie, vind je langs de A35, waar een prachtige kantoorruimte gerealiseerd is in de oude Enschedese gasindustrie. Deze kantoorruimte biedt ruim 6900 vierkante meters aan ruimte, waardoor ondernemingen van alle groottes gebruik kunnen maken van deze energiezuinige ruimte.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights