Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Hier moet je op letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf

| door

Je verhuist niet elke dag met je bedrijf dus welk verhuisbedrijf kun je het beste kiezen? De goedkoopste, de bekendste, de dichtstbijzijnde? Je hebt al genoeg aan je hoofd.

Je moet de nieuwe locatie klaar maken en inrichten. Je bent in gesprek met stoffeerders, schilders en telecomaanbieders. Je bent ondertussen ook nog aan het ondernemen want de winkel blijft natuurlijk gewoon open tijdens de verhuizing.

Twijfel over een geschikt verhuisbedrijf kun je er gewoon even niet bij hebben. Wij gaan je helpen! Er zijn een paar simpele dingen waar je op moet letten om het ideale verhuisbedrijf te vinden. Dan kun jij je weer druk maken over alle andere dingen die je aandacht vragen.

Verhuizen is een vak

Laat je niet verleiden tot het inhuren van een handig mannetje met een busje die nog wel een paar andere handige mannetjes kent. Niet doen!

Natuurlijk wil je een goedkope verhuizing, maar je bedrijf is afhankelijk van een snelle, veilige en vakkundige verhuizing van A naar B. Verhuisbedrijven hebben de juiste spullen en mensen om dit voor elkaar te krijgen.

En daar is meer voor nodig dan een paar spierballen en een busje. Dat betekent niet dat je alleen kunt vertrouwen op de zogenaamde erkende verhuizers. Er zijn voldoende professionele verhuizers te vinden die je via zogenaamde vergelijkingssites prima kunt vergelijken.

Opslag en overleg

Het kan natuurlijk dat je niet direct je nieuwe bedrijf kunt betrekken en dat je al wel spullen weg wilt halen uit je huidige locatie.

Dan is het handig als het verhuisbedrijf dat je inschakelt over een tijdelijke opslag beschikt waar je even je boedel kwijt kunt. Verhuisbedrijf Utrecht

Vaak komt er iemand van het verhuisbedrijf bij je langs om de verhuizing met je door te spreken. Maak van tevoren een vragenlijst met dingen die je wilt weten. Dan vergeet je tenminste niks.

Duurzaam en wendbaar

Zeker als je nieuwe bedrijfspand zich in de binnenstad van bijvoorbeeld Utrecht bevindt kan het noodzakelijk zijn om de verhuizing te doen met een milieuvriendelijke verhuiswagen.

In sommige steden zijn de regels met betrekking tot uitstoot van uitlaatgassen namelijk zeer streng. Daarbij is het ook handig als de verhuiswagen door smalle straatjes past en zo bij je nieuwe locatie kan komen.

Verhuisbedrijf Utrecht kent de weg, dat scheelt.

Zwaar en onhandig

Nog een belangrijk punt om in gedachten te houden is dat zakelijke inboedel vaak zware en onhandige spullen kent.

Je mag aannemen dat professionele verhuizers daar karretjes, steekwagen en verhuisliften voor hebben. Maar loop er wel even langs met de adviseur van het verhuisbedrijf om hem of haar daar even op te wijzen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights