Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Ontspannen verhuizen met een voordelig en professioneel verhuisbedrijf

| door

Je hebt je doelstellingen behaald, je organisatie is gegroeid. Je barst uit je kantoorruimte, er is niet genoeg plek voor alle spullen en alle medewerkers. Kortom: het is tijd om je bedrijf te verhuizen.

Wij geven 3 redenen om je verhuizing uit te besteden aan een professioneel verhuisbedrijf.

Een verhuisbedrijf werkt snel

Tijd is geld, ook bij een verhuizing. Hoe langer je in een verhuizing zit, hoe meer tijd je medewerkers verliezen. Niemand heeft er baat bij om dagen of zelfs weken in een halfleeg kantoor te zitten, omdat de verhuizing zo lang duurt. Dat is slecht voor de motivatie van je medewerkers.

Een verhuisbedrijf is dé oplossing. Kies dan wel voor een verhuisbedrijf dat niet alleen met particulieren werkt, maar ook met bedrijven. Zij hebben de juiste mensen en het juiste materiaal in huis. Ideaal voor het verhuizen van kantoorspullen. Een goed verhuisbedrijf heeft bijvoorbeeld altijd een of meerdere verhuisliften.

Zorg ervoor dat je een verhuisbedrijf kiest dat ook buiten kantoortijden en in het weekend willen doorwerken. Zo kun je zware spullen makkelijk en snel verhuizen.

Een verhuisbedrijf werkt veilig

Je wilt natuurlijk dat je kantoorspullen veilig worden verhuisd. Je moet er niet aan denken dat je een ruig bedrijf inhuurt en dat je computers kapot aankomen in je nieuwe pand. Daar gaat je geld!

Om zeker te zijn van een veilige verhuizing, kies je voor een verhuisbedrijf met een verzekering. Zo kun je met een gerust hart je kantoorspullen laten verhuizen. En als er onverhoopt toch iets misgaat, kost het je in ieder geval geen geld.

Een professioneel verhuisbedrijf met studenten is voordelig

Een verhuizing is al duur genoeg. Misschien moet je medewerkers doorbetalen, terwijl ze een dag geen werkplek hebben. Daarnaast is de stoffering van een nieuw pand ook altijd flink aan de prijs.

Ga daarom voor een verhuisbedrijf met studenten uit Groningen. Studenten zijn jong en intelligent. Ze vinden het leuk om met je mee te denken. Dit verhuisbedrijf in Groningen heeft een strenge selectieprocedure. Ze kiezen alleen voor gemotiveerde en fitte studenten. Je komt daar niet zomaar binnen.

Je ziet het: je bedrijf kan snel, veilig en voordelig verhuizen. Kies voor een professioneel verhuisbedrijf. Zo hoef je je nergens zorgen om te maken. Je hoeft zelf echt niet je hele kantoor te verhuizen – we leven tenslotte in de 21e eeuw. Het verhuisbedrijf doet zijn werk, terwijl jij jouw werk kunt blijven doen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights