Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Personeel belonen door leuke bedrijfsuitjes te organiseren


| door

Binnen een bedrijf is het uitermate belangrijk om een prettige sfeer te hebben waarbij alle werknemers het goed met elkaar kunnen vinden.

Het is bewezen dat goede onderlinge werkrelaties diverse voordelen met zich meebrengen binnen een bedrijf. Een zeer effectieve manier om alle werknemers goed contact met elkaar te laten hebben is het frequent organiseren van bedrijfsuitjes.

14 05 2018 Kantoorruimtvinden FOTO The Activity Company

Op deze uitstapjes krijgen de werknemers genoeg kansen om elkaar beter te leren kennen en leuke ervaringen op te doen. Daarnaast krijgt het personeel een affectie met het bedrijf doordat zij beloond worden in de vorm van bedrijfsuitjes. Het gevolg hiervan is dat in veel gevallen de werknemers toch dat extra stapje zetten voor een bedrijf, en dit is natuurlijk ontzettend voordelig voor een bedrijf.

Nu zijn er zodanig veel mogelijke bedrijfsuitjes, dat het praktisch onmogelijk is om deze allemaal op te noemen. In dit artikel wordt het kiezen van uitstapjes gemakkelijker gemaakt door enkele interessante en betaalbare mogelijkheden te beschrijven.

Een rondvaart door bekende steden


Een zeer gewaardeerd bedrijfsuitje in Den Haag is een rondvaart over de oude verdedigingsgracht waarbij natuurlijk een koud drankje op zijn plek is.

Tijdens deze rondvaart komt men langs veel bezienswaardigheden om te bewonderen. Er zijn ook mogelijkheden om een partyboot te huren voor als het bedrijf iets te vieren heeft. Ook Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en nog veel meer steden bieden rondvaartmogelijkheden.

Het blijft dan ook een puur Hollands iets om lekker door een stad te varen op een zomerse dag.


Teambuilding aan de hand van een escaperoom

Voor een regenachtige en sombere dag is een escaperoom de perfecte uitkomst om de werknemers te trainen op het samenwerken.

Bij deze activiteit dient men uit een ruimte te ontsnappen door raadsels/puzzels op te lossen.

Zo zijn er in Den Haag veel thema’s om uit te kiezen, van horror tot science fiction achtige thema’s. In andere steden komt deze activiteit ook steeds meer op, doe dus gerust onderzoek naar de escape rooms in de buurt


Alternatieve manieren om een stad te verkennen


De stad verkennen op een alternatieve manier, namelijk met een Tuk Tuk. Een bedrijf in Den Haag biedt de mogelijkheid om middels dit Aziatisch vervoersmiddel door de stad te rijden.

In Amsterdam of Rotterdam kan men ook gebruik maken van een Segway om de stad te verkennen.

Vaak gaat deze verkenning gepaard met leuke puzzelritten die voor competitie in het bedrijf kunnen zorgen, hartstikke leuk!

Een gezellig diner of proeverij organiseren


Het blijft leuk om werknemers te belonen na een periode hard werken doormiddel van een lunch of diner.

Zo zijn er vaak genoeg eet etablissementen in en rondom de grote steden.

Wellicht is het leuk om een etentje te combineren met een wijnproeverij of iets dergelijks. Zo kan men tijdens het eten een gezellige conversatie hebben over de voorafgaande activiteit.

Een sportief bedrijfsuitje


Voor een sportieve dag zijn er ook genoeg mogelijkheden, sport is dan ook de perfecte manier om aan de teambuilding van een bedrijf te werken.

Zo kan men naar de klimmuur op de oosterdokstraat gaan om elkaar uit te dagen. Na intensief gesport te hebben kan er een drankje gedaan worden op het terras van Hannekes Boom naast de klimmuur.

Ook kunnen bedrijven hun eigen Expeditie Robinson houden in Den Haag, hierbij worden de werknemers op de proef gesteld en dienen zij alles te geven om de overwinning te behalen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights