Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een mobiel pinapparaat

| door

Als ondernemer wil jij natuurlijk zoveel mogelijk klanten in hun behoeften voorzien; en dat geldt net zo goed wanneer het om de betaalmogelijkheden gaat.

We betalen steeds vaker met onze pinpas; en dragen steeds minder vaak contant geld met ons mee. En hoewel een ‘normaal’ pinapparaat erg handig kan zijn, biedt een mobiel pinapparaat je nog meer mogelijkheden.

Het is namelijk het ideale alternatief voor allerlei ondernemingen. Maar waar moet je eigenlijk op letten bij de aanschaf van een mobiel pinapparaat?

1. Het aantal transacties

Of je nu een kleine of grote onderneming hebt; de aanschaf van een mobiel pinapparaat hangt af van het aantal transacties dat er dagelijks of wekelijks gemaakt worden.

Wanneer je relatief weinig transacties hebt (bijvoorbeeld wanneer je niet het hele jaar door open bent) is het aanschaffen van een mobiel pinapparaat een stuk voordeliger.

Het aanschaffen van pinautomaten kost je al snel bijna duizend euro, terwijl de aanschaf van een mobiel pinapparaat een stuk voordeliger is.

2. De mogelijkheden

Een mobiel pinapparaat is dus ontzettend handig voor veel kleinere ondernemers. Maar ook grotere ondernemingen kunnen er baat bij hebben.

Denk bijvoorbeeld aan een vervoers- of bezorgbedrijf. Wanneer je veel onderweg bent is een mobiel pinapparaat een echte must.

3. De juiste omgevingsfactoren

Voordat je met een mobiel betalingssysteem begint, moet je zorgdragen voor de juiste omgevingsfactoren.

Zo maakt dit handige online betaalsysteem mobiele contact met je telefoon of tablet via bluetooth; welke vervolgens dankzij een app in een mobiele kassa verandert.

Een goede 3G of 4G verbinding en een goede smartphone of tablet zijn dus basisfactoren die ontzettend belangrijk zijn.

4. De kosten

Bij een mobiel pinapparaat betaal je veelal geen vaste maandelijkse kosten, maar een percentage per transactie.

Dit maakt de mobiele pin natuurlijk ideaal wanneer er sprake is van minder transacties; wanneer je vooral vanuit je digitale werkomgeving werkt bijvoorbeeld.

Heb je daarentegen dagelijks tientallen transacties met de pin, dan kan de aanschaf van een mobiel pinapparaat minder voordelig voor je zijn. Worden er veel transacties gemaakt, dan ben je in sommige gevallen voordeliger uit met de aanschaf van pinautomaten.

5. De aanbieder

Er zijn op het moment verschillende aanbieders van mobiele pinapparaten op de markt; ieder met zijn eigen voor- en nadelen.

Welke aanbieder het beste bij jouw onderneming past hangt helemaal af van de wensen en behoeften die jij hebt. Neem dus zeker even de tijd om de verschillende aanbieders te vergelijken, en maak een weloverwogen keuze.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights