Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Wat zijn de voordelen van glasvezel internet op kantoor?

| door

Glasvezel wordt de nieuwe standaard en de vervanging van de huidige internet aansluitingen. Glasvezel is dunne glasdraad waarmee op hoge snelheden data kan worden verzonden. Op dit moment wordt er hard gewerkt met de aanleg van het netwerk.

[the_ad id=’28752′]

De voordelen van glasvezel

[su_spacer size=”30″]

  • De hoge snelheden waarmee data kan worden verzonden
  • Storingsvrij en betrouwbaar
  • Down en upload zijn gelijkwaardig
  • Meerdere diensten gelijktijdig inzetbaar. Zoals internet, tv en bellen.

[su_spacer size=”20″]

Daarnaast wordt glasvezel door meerdere providers aangeboden. Je hebt daardoor meer keus in prijs en diensten. Glasvezel vergelijken is daarom ook mogelijk voor de zakelijke markt.

Het glasvezel netwerk binnen Nederland groeit gestaag door. Daarmee wordt zakelijk glasvezel voor ondernemers ook bereikbaar.

Glasvezel heeft de unieke eigenschap dat het stabiel en supersnel op hoge snelheden data kan verzenden. Snelheden die de huidige internetverbindingen niet kunnen halen.

In een tijd waarin ondernemingen overgaan op digitale diensten zoals in de cloud werken, neemt ook de vraag naar snel data kunnen verzenden toe. Het is daarom voor ondernemers zeer aantrekkelijk om een glasvezel abonnement af te sluiten.

Glasvezel groeit mee met de onderneming en is daarmee toekomst bestendig.

Wanneer kiezen voor zakelijk glasvezel?

Met zakelijk glasvezel heb je als ondernemer net wat meer mogelijkheden en zekerheden dan met consumenten glasvezel. Het is wat duurder dan consumenten glasvezel vanwege de uitbreidbare diensten, passend bij de onderneming.

Zo is het mogelijk om het abonnement uitbreiden met de volgende opties: het verwerken van pinbetalingen, vaste ip adressen, voip bellen en alarm diensten. Meestal heb je bij een zakelijke variant keuze uit extreem hoge snelheden, waardoor glasvezel zeer geschikt is voor zware toepassingen.

Bij een zakelijk abonnement krijg je een betere en snellere service van de provider in vergelijking met een consumenten abonnement. Binnen enkele uren wordt het probleem opgelost en is het mogelijk om samen afspraken te maken over de dienstverlening.

Zakelijk glasvezel is zeer geschikt als je efficiƫnter wil communiceren met je zakenrelaties en/of werknemers. Glasvezel maakt het mogelijk dat je storingsvrij kan videobellen, skypen en vergaderingen.

Samenwerken via verschillende locaties in de cloud wordt hiermee mogelijk.

Zakelijk glasvezel vergelijken en overstappen

In Nederland zijn veel providers die glasvezel abonnementen aanbieden. Er zijn providers die zich zowel op consumenten en zakelijk markt richten. Daarnaast zijn ook providers die zich alleen richten op zakelijke gebruikers.

De providers die zich enkel richten op de zakelijke markt, bieden vaak een groter diensten pakket aan en bieden vaak een persoonlijkere service. Glasvezel vergelijken is zeker aan te raden vanwege de enorme diversiteit aan diensten en providers.

Wanneer je besloten hebt om te gaan overstappen naar glasvezel, moet je er rekening mee houden dat de overstap wat langer kan duren.

De provider wil eerst een juiste afstemming vinden, de juiste diensten voor je in orde maken en mogelijk dat de provider de glasvezel aansluiting op kantoor nog in orde moet maken.

Over KRV Kantoorproducten

KRV Kantoorproducten helpt ondernemers bij het vinden en inrichten van werkplekken.

Zo bestaat ons assortiment onder andere uit:

[su_spacer size=”10″]

En diverse vastgoedmarketing producten:

[su_spacer size=”10″]

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights