Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Gemakkelijk zout opslaan in de zoutkist

| door

Het is vroeg in de ochtend en je moet opschieten. Je zet nog snel een lekker kopje koffie voor jezelf om mee te nemen. Als je voordeur opendoet en buiten stapt glibber je weg vanwege de pas gevallen sneeuw.

Hoe mooi het ook is, je irriteert je toch omdat je bijna bent gevallen en jouw thermosbeker met koffie voor onderweg in ieder geval al een deel van de sneeuw heeft laten ontdooien.

Je vraagt je af of je nog strooizout hebt liggen van vorig jaar, maar waar en of het genoeg is voor je hele oprit weet je niet meer. Als je thuiskomt na een drukke dag, zie je dat jouw voorraad strooizout helaas nat is geworden en is gaan klonteren. Wat nu?

Hoe kan je strooizout het beste bewaren?

Met onze zoutkisten kun je strooizout gemakkelijk opslaan. Zout trekt vocht aan en daarom is het erg belangrijk deze op een droge plek te bewaren voor een langere periode.

Natuurlijk staat strooizout al snel in de weg, maar met onze handige vochtdichte zoutkisten kun je deze gewoon in jouw vochtige kelder of garage opslaan als je deze niet nodig hebt.

Een ander handig voordeel is, dat je jouw strooizout in bulk kunt kopen en je niet ieder jaar opnieuw zout hoeft in te slaan.

Wanneer moet ik strooien?

Je kunt het beste strooien nadat je het overgrote deel van de sneeuw weg hebt geschept. Strooien op een dikke laag sneeuw heeft niet veel zin.

Als je van te voren weet dat het gaat sneeuwen of vriezen, kun je preventief strooien, wat er tevens voor zorgt dat je de gevallen sneeuw gemakkelijker kunt wegscheppen.

Wat voor strooizout is er?

Er zijn verschillende soorten zout. Twee van de bekendste producten om te strooien zijn strooizout en dooikorrels. Strooizout, ook wel wegenzout genoemd, is de goedkoopste manier om jouw terrein te beschermen tegen gladheid.

Dooikorrels zijn duurder in aanschaf, maar werken wel sneller en langer dan strooizout.

Ook zijn deze minder slecht voor het milieu en beter voor mensen met kleine kinderen of huisdieren.

Welke zoutkist moet ik kopen?

Het belangrijkste van een zoutkist is dat deze vochtdicht is, zodat jij het zout droog kunt opslaan. Onze strooizout kisten zijn verkrijgbaar in de kleur geel, dit is niet alleen zodat jij deze in de schuur of garage gemakkelijk kunt terugvinden als je net wakker bent en eigenlijk nog niet goed kan functioneren.

Maar ook zodat jij de kist buiten kunt zetten als het vriest of sneeuwt. De gele kleur valt goed op, waardoor het veiliger is voor jezelf en buurtbewoners als je deze in je tuin of op een openbare plek plaatst.

Hoeveel zou past er in de zoutkist?

Je kunt onze zout opslagkisten bestellen in twee verschillende formaten: 170 of 200 liter. De kisten zijn stapelbaar, zodat je ook grotere hoeveelheden zout gemakkelijk kunt opslaan in onze zoutkist.

In de kleinere zoutkist van 170 liter, kun jij met gemak meer dan 150 kilogram strooizout opslaan en in de grote zoutkist van 200 liter zelfs bijna 200 kilogram.

Omdat onze zoutkisten van hoogwaardige kwaliteit zijn, kun je ze ook gedurende het jaar buiten laten staan op een handige locatie. Zodat als jij het zout nodig hebt, je dit altijd bij de hand hebt en nooit meer glibberend en schuifelend over jouw oprit hoeft te gaan.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights