Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Wat zijn de voordelen van een zakelijke creditcard?

| door

Als je begint met ondernemen dan zijn er een aantal dingen die je moet regelen, zoals een kantoorruimte, een zakelijke rekening, een goede werkplek en ook een zakelijke creditcard wordt vaak als een van de eerste dingen geregeld. Zo’n zakelijke creditcard is ontzettend handig en kent vele voordelen.

voordelen zakelijke creditcard

Bij het openen van een zakelijke betaalrekening is het vaak mogelijk om direct een creditcard te koppelen. Dat is natuurlijk erg makkelijk, maar het loont zeker om creditcardmaatschappijen te vergelijken.

Bijvoorbeeld via deze website. Een zakelijke creditcard biedt ondernemers vele voordelen. De belangrijkste voordelen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet!

Voordeel 1. Wereldwijd betalen

Het ideale van een (zakelijke) creditcard is dat die wereldwijd als betaalmiddel geaccepteerd wordt. Tijdens een zakenreis is het ideaal om een creditcard op zak te hebben, omdat die vrijwel overal geaccepteerd wordt.

Ook bij het boeken van het vliegticket, autoverhuur of een hotel voor je zakenreis is vaak een creditcard nodig. Ga je regelmatig op zakenreis? Dan is een creditcard eigenlijk wel noodzakelijk.

Voordeel 2. Zakelijk tanken

Een ander voordeel van een zakelijke creditcard is dat de bedrijfsnaam op het bonnetje staat. Dit is niet het geval als je betaald met je persoonlijke pinpas, creditcard of contant.

In deze gevallen wordt het tanken door de Belastingdienst dan ook niet gezien als zakelijke uitgave. Een zakelijke creditcard is erg handig om zakelijk te tanken.

Voordeel 3. Creditcard voor medewerkers

Een van de belangrijkste voordelen van een creditcard is dat je voor een klein bedrijf meerdere creditcards kunt aanvragen, zodat ook medewerkers over een beschikken.

Zo hoeven ze niet eerst de kosten voor te schieten om vervolgens op de zaak te declareren. Een creditcard voor je medewerkers geeft financieel inzicht en voorkomt een administratieve rompslomp.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights